Kohdekuva

Uudessa Hyvinkään lukio Kipinässä olimme arkkitehtiyhteistyössä suunnittelemassa rakennuksen värimaailmaa, pintamateriaaleja ja akustiikkaa. Vastasimme myös irtokalustus- ja tekstiilisuunnittelusta, ja sisustus sointuukin hienosti rakennuksen kokonaisilmeeseen.

Kohdekuva

Kahteen kerrokseen sijoittuvat opiskelijoiden vapaassa käytössä olevat avoimet oppimisympäristöt, jotka suunniteltiin tukemaan sekä itsenäistä opiskelua että ryhmätyötä.

Näistä tiloista löytyvät myös taukoliikuntavälineet sekä rennot kokoontumispaikat. Kalusteiden muunneltavuus antaa mahdollisuuksia muokata tilaa käyttötarkoituksen mukaan.

Kohdekuva

Henkilökunnan taukotilasta tehtiin olohuonemainen kokoontumispaikka. Tilassa on myös lasiliukuovilla erotettava neuvottelunurkkaus.

Suuressa rakennuksessa käyttäjiä opastetaan värien avulla. Rakennuksen toinen siipi on sisustettu vihreän sävyillä, toinen sinisen. Lisäksi pääaulan ja ruokasalin tiilenpunainen tehosteväri värittää rakennuksen keskipistettä.

Kohdekuva
Kohdekuva
Kohdekuva
Asiakas logo