Kohdekuva

Historiallisesti arvokkaan kohteen saneerauksen yhteydessä suunnittelimme Finlaysonin vanhaan pääkonttoriin toiminnalliset ja modernit työ- ja kokoustilat.

Kokouskeskuksessa on erilaisia käyttötarpeita varten kalustettuja tiloja. Osassa huoneita kalustus on suunniteltu muunneltavaksi, jolloin tiloista löytyy sopivat kokoushuoneet niin virallisempiin kuin rennompiinkin kokoontumisiin.

Kohdekuva
Kohdekuva
Kohdekuva
Kohdekuva

Asiakkaan olemassa olevat, hyväkuntoiset toimistokalusteet sijoitettiin avotilaan. Kalusteiden sijoittelussa huomiota kiinnitettiin valoon sekä siistin ilmeen säilyttämiseen, suojaten näkymää työpöydille.

Avotyötilan haasteita on ratkaistu eri keinoin. Kalustusta on käytetty tilanjakajana ja näin edistetty tilan monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Viherseinän taakse sijoittuvat yksityisyyttä tarjoavat neuvottelukopit ja sinne kätkeytyy myös säilytys- ja kopiointipiste.

Kohdekuva

Taukotilassa saa nauttia kauniista ja rauhoittavasta tunnelmasta sekä virkistävästä kahvista. Asiakkaan vanhat keinutuolitkin löysivät ansaitsemansa paikan ja tehtävän taukohetkien rentoutuksen tarjoajana. Taukotilaan sijoitettu puhelinkoppi palvelee myös läheisten työhuoneiden käyttäjiä.

Asiakas logo